Agenda 2017 online (tot juni)

Na een lange en vruchtbare bestuursvergadering heeft het bestuur een mooie agenda samengesteld voor de clubvergaderingen, voor het eerste semester van 2017. Een mooi pakket met veel fotografische uitdagingen, boeiende gastsprekers, leerzame uiteenzettingen en natuurlijk een aantal aktiviteiten rond ons uiterst succesvolle jaarlijkse fotosalon. De data en onderwerpen kan je alvast op de kalender op deze site raadplegen. Modaliteiten en details worden eerstdaags aangevuld.

OPGELET : De Algemene Bestuursvergadering met aansluitend receptie werd verschoven naar Vrijdag 20 januari. Omdat wij als vzw hier onze interne werking uitleggen, alsook eventueel kunnen stemmen voor nieuwe of kandidaat-bestuursleden, is dit in principe een samenkomst waar alle leden verwacht worden.