Uitnodiging Salon Grote Prijs van België

Het ‘Salon GPB’ met de tentoonstelling, projectie en prijsuitreiking van de GPB-wedstrijden van het werkjaar 2016, heeft plaats op zaterdag 4 maart 2017 om 15 u. in het Gemeenschapscentrum De Bosuil in Jezus-Eik (Overijse).

Naast de tentoonstelling van een selectie uit de winnende en aanvaarde foto’s uit de GPB 2016, worden in een verzorgde projectie alle aanvaarde werken in de discipline ‘Projected Images’ én in de discipline ‘NATUUR’ getoond (met dank aan Jean Caspers). Aansluitend worden eveneens de winnende AV-reeksen geprojecteerd. Na de prijzen voor deze GPB-wedstrijden, worden ook de FIAP-onderscheidingen uitgereikt.

Tenslotte wordt het geheel afgerond met een receptie.
Allen van harte welkom!!

Salon GPB
Zaterdag 4 maart 2017, 15 u.
GC De Bosuil, Witherendreef 1, 3090 Jezus-Eik (Overijse)
De expo is nadien nog te bekijken tot en met 12 maart 2017 tijdens de normale openingsuren, maandag – vrijdag, 9 u. – 19 u. (woensdag tot 17 u.), zaterdag – zondag, 11 u. – 19 u.