Uitslagen CvB

De uitslagen zijn binnen van de wedstrijden van het CvB en Focus heeft het (opnieuw) schitterend gedaan.

Bij PI waren we in de 1ste reeks op de 3de plaats geëindigd en in de tweede reeks op de 2de plaats wat een 2de plaats opleverde in het eindresultaat.

Focus Geraardsbergen 2de club in Vlaanderen na Fotoclub ISO 400 Lommel

In het klassement van de auteurs doen we het ook niet slecht met Frank C. op een 4de plaats en Lieven op de 16de Plaats.

In de afdeling prints doen we het evengoed en misschien iets beter met in de 1ste reeks een 4de plaats maar in de 2de reeks zijn we de beste club, met 13 aanvaardingen, een zilveren medaille voor Jan Van Den Hove en een 4de plaats voor Katrien Godelie op een 4de plaats. En opnieuw een 2de plaats in het eindresultaat.

Focus Geraardsbergen 2de club in Vlaanderen na ArteLoo

Als we de resultaten van de twee disciplines samenvoegen is Focus op dit ogenblik de beste club in Vlaanderen.

Een dikke proficiat voor onze fotografen,

Rudi