Nieuws

03/07/18

Focus Geraardsbergen opent Camping Nieverans in het Buurthuis te Schendelbeke

Op vrijdag13 juli nodigen de leden van Fotokring Focus Geraardsbergen, ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan, iedereen uit om hun lokaal te bezoeken. De lokalen zijn gevestigd in het Buurthuis te Schendelbeke, Dagmoedstraat 14 en de deuren gaan open om 19.00 u.

De opendeurdag gebeurt in het kader van “Camping Nieverans” een project van de Dorpsraad Van Schendelbeke en de gebruikers van het Buurthuis om de thuisblijvers op vrijdagavond tijdens de vakantie de gelegenheid te geven om samen met de buurt, vrienden en kennissen van een gezellige vakantieavond te genieten. Bij goed weer kunnen we van een lekker streekbiertje of een glaasje wijn genieten op de binnenkoer van het Buurthuis die zal omgebouwd worden tot een gezellige kamping en bij slecht weer verhuizen we gewoon naar binnen.

Het is ook een unieke gelegenheid om de werking van Focus van op de eerste rij te bekijken. In het Buurthuis zullen de beste werken van het afgelopen jaar tentoongesteld worden. Op het eerste verdiep zal men kunnen genieten van enkele AV (Audio Visuele) reeksen. Men zal ook kunnen kijken naar een selectie van “Foto's van op Reis”. Dit zijn AV reeksen waarin een stad, een regio of een land voorgesteld wordt aan de hand van 20 à 30 beelden. Daarnaast kan u ook een kijkje nemen in onze studio waar de leden van Focus een familieportret zullen maken van de bezoekers.

Iedereen is er welkom en we nodigen dan ook iedereen uit, niet alleen de inwoners van Schendelbeke, maar ook alle fotoamateurs, om te genieten van prachtige foto's en mooie reisverhalen.
... Bekijk MeerBekijk Minder

Fotoclub Focus Geraardsbergen was live — aanwezig bij een evenement.
Fotoclub Focus Geraardsbergen

03/06/18

Bart Buls live @ Foto Expo 2018 ... Bekijk MeerBekijk Minder

Fotoclub Focus Geraardsbergen is aanwezig bij een evenement.
Fotoclub Focus Geraardsbergen

03/06/18

Laatste dag voor onze foto-expo te komen bezoeken!! ... Bekijk MeerBekijk Minder


Widget not in any sidebars